Recensies van leden

"Yoga brengt je lichaam en geest meer in balans en het geeft me een prettig gevoel van ontspanning. De drempel is heel laag, iedereen kan het doen op z'n eigen niveau. De sfeer is prettig en ontspannen bij Yoga Harmony."
Joke"De lessen van Soheila zijn heel prettig, zij is rustig, kalm, lief en neemt de tijd voor je. De sfeer is aangenaam, rustig en gezellig. De locatie is perfect, voelt warm en heeft een relaxte uitstraling. Na de les voel ik mij super goed, ik volg de les Dynamisch Yoga en dat is af en toe nog hard werken, maar dat voelt heel goed. Ik raad het iedereen aan om lessen van Soheila te volgen. Ik vind het een toppertje."
Lorette"Ik ben van mening dat er een klik moet zijn met de yogaschool om er optimaal van te kunnen genieten. Die klik is er omdat ik volledig mezelf kan zijn. De lessen zijn persoonsgericht en niet prestatiegericht. Iedereen zit er voor zichzelf en toch voelt het als een warme open groep. Elke week is het een cadeautje om mijn lichaam en geest aandacht te geven. En dat werkt de rest van de week door."
Ingrid"Ik zocht al een tijdje naar een fijne yogales en heb deze gevonden bij yoga harmony. De rust die Soheila uitstraalt (ook in stemgeluid), de goede uitleg en de ontspannen sfeer in de zaal (licht gedimd en kaarsen aan) zorgt bij mij voor totale focus. Na de les voel ik me voldaan en ontspannen. Mijn lijf gloeit van de inspanning en mijn geest is ontspannen. Ik ga met plezier naar de lessen en ga met een fijn gevoel weer naar huis."
Joyce"De wekelijkse Yogales bij Soheila is een prettige en zeer ontspannen ervaring in een fijne studio. De lessen zijn elke keer opnieuw inspirerend, kortom een aanrader."
Frans"Wilt u genieten van een heerlijk uurtje (of twee) Yoga? Dan is Yoga Harmony de perfecte plek. De sfeervolle ruimte, de fijne kleine groepen en de zeer gemotiveerde lerares, maken deze Yogales voor mij puur genieten. Je lichaam leren kennen en er op kunnen vertrouwen, dat is wat Yoga zo goed voor mij maakt om te doen. Van zeer intensief tot heerlijk ontspannen, wat het erg fijn maakt om de dag mee af te sluiten."
Tamara"In een kleine groep werken wij onder goede begeleiding van Soheila tijdens de yogalessen aan de versoepeling van ons lichaam. Wij bepalen zelf de grenzen van ons kunnen, en mede dankzij Soheila lukt het mij. Wij hebben een fijne sfeer in onze groep. Bedankt Soheila !"
Marjolijn"Sinds een aantal maanden volg ik op de woensdagavond 'Vinyasa Yoga' bij Soheila. Ik ben aan het begin van het jaar met deze les begonnen als een goed voornemen en omdat ik graag iets nieuws wilde proberen. Ondertussen doe ik dit met veel plezier! Voor mij is het de perfecte combinatie van inspanning en ontspanning. Ik kan zo, midden in de week, een stapje terug nemen en vervolgens weer met goede moed voort kijken. Soheila verzorgt een fijne en gemoedelijke sfeer in de les."
Marjolein
©Yoga Harmony, All rights reserved  |  Webdesign:  JvE-Products